Επίσκεψη στο υπό κατασκευή Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης μας

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023, οι μαθητές/τριες του τομέα Δομικών Έργων, επισκέφτηκαν το υπό κατασκευή Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης μας. Την ξενάγηση τους στο χώρο είχαν την ευγενή διάθεση και πραγματοποίησαν η κ.Εύη Καλαϊντζίδου, Πολιτικός Μηχανικός υπάλληλος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης και από πλευράς της κατασκευάστριας εταιρείας, ο κ Τίγκας Μιχάλης.
Οι μαθητές περιηγήθηκαν στον εξωτερικό και στους εσωτερικούς χώρους του Πολιτιστικού κέντρου. Ενημερώθηκαν για τις λειτουργίες του κάθε χώρου, τα υλικά και τις τεχνοτροπίες που χρησιμοποιήθηκαν σε κάθε στάδιο, τους παράγοντες που λήφθηκαν υπόψιν κατά την υλοποίηση του έργου. Επισκέφτηκαν τους υπόγειους χώρους που αφορούν την ηλεκτρομηχανολογική υποστήριξη του κέντρου καθώς και αποθηκευτικούς χώρους, τον χώρο υποδοχής και κίνησης των επισκεπτών στο ισόγειο, το δώμα της κατασκευής, αλλά και το τμήμα που αφορά τη σκηνή και τους υποστηρικτικούς χώρους για τον κάθε θίασο.
Ευχαριστούμε θερμά την υπάλληλο του δήμου αλλά και την κατασκευάστρια εταιρεία για την ευκαιρία που μας έδωσαν να επισκεφτούμε και να ενημερωθούμε για αυτό το ιδιαίτερο έργο.