Teq Ball μεταξύ των Λυκείων της πόλης στο ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το τουρνουά teq Ball μεταξύ των Λυκείων της πόλης της Κατερίνης που διεξήχθη στο 1ο ΕΠΑΛ Κατερίνης – ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΛ. Η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική η διάθεση στα ύψη.

Να σημειωθεί ότι μαθήτριες του σχολείου επί τη ευκαιρία τίμησαν με παραδοσιακούς χορούς και την ημέρα της γενοκτονίας των Ποντίων που είναι στις 19 Μαΐου. Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους η σχολική σύμβουλος φυσικής αγωγής Μαρία Μαχαιρίδου , ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κύριος Γεώργιος Μακρής, ο εκπρόσωπος του γραφείου φυσικής αγωγής κ. Ευριπίδης Γκούμας και ιθύνων νους το τουρνουά, η Διευθύντρια του ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΕΠΑΛ Μαρία Κοκκίνου, ο Διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ κύριος Καρακούσης Αθανάσιος και αρκετοί γυμναστές εκπροσωπώντας τα σχολεία τους και συνοδεύοντας τους διαγωνιζόμενους καθώς επίσης και πλήθος μαθητών.

Μετά από μία τρίωρη διαδικασία νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε το ζευγάρι από το 1ο ΕΠΑΛ δεύτερη νικήτρια ομάδα το ζευγάρι από το 2ο ΓΕΛ Κατερίνης και τρίτη ομάδα και πάλι από το 2ο ΓΕΛ Κατερίνης.